Наверх ˄
Фільтри
×
Ціна
Сортування
×

Букети з 1001 і 1501 троянди

Фільтри
Ціна
Сортувати по:

Навіть складно собі уявити, що існують букети, до композиції яких включено 1001 троянду. Це великий букет, який флористи складають на спеціальне замовлення. Кожна жінка мріє отримати в подарунок букет троянд. Адже неперевершений вигляд цієї рослини не може залишити байдужий жодну жінку. З них виходять чудові та шикарні букети, які відносяться до подарунків преміум класу.

Якщо ви хочете купити 1001 троянду в подарунок для коханої дівчини, жінки або дружини, ви можете звертатися за професійною допомогою у флористичний салон «DonPion». Наші фахівці організують для вас шикарний букет із свіжозрізаних квітів.

 

Великі букети з 1001 та 1501 троянди – символи краси та кохання

Елітний та ефектний подарунок у вигляді великого букета троянд стане центром уваги на будь-якому святі чи заході. Якщо ви хочете зробити справді незабутній подарунок, то вас нічого не повинно зупиняти. І якщо ви хочете взяти від подарунка все по максимуму, то у вашому букеті повинна бути 1501 троянда, підібрана ідеально одна до одної за розміром і формою.

Флористи оформляють такі букети за допомогою додаткових аксесуарів. Щоб красиво та рівномірно розмістити всі троянди в одному букеті використовується:

У букеті можуть комбінуватися як однотонні троянди, і рослини з різними відтінками. Складатися в букет троянди можуть за різною методикою.

Часто чоловіки бажають купити 1501 троянду, щоб висловити свої почуття любові до обожнюваної жінки. Тому майстри флористичного мистецтва можуть сформувати букет таким чином, що в центрі червоних троянд було викладено серце, яке буде оточене білими трояндами. На цьому фантазія флористів не зупиняється і вони можуть запропонувати покупцю різні варіанти складання букетів з великої кількості троянд.

Подарунок у вигляді букета з троянд виступатиме символом безмежного кохання. Якщо чоловік йде на такий крок і дарує великий букет, то жінка повинна розцінювати це як жест того, що заради неї чоловік готовий на будь-який вчинок.

 

Коли подарувати букети з 1001 та 1501 троянди

Великі букети призначені виключно для особливих подій. Подарувати букет 1001 троянда можна з такого приводу як:

  • пропозиція руки і серця;
  • святкування срібного чи золотого весілля;
  • відзначення значимої та урочистої дати.

Такі великі букети не можуть даруватися тільки для очей. Тому, як правило, їх замовляють на різні урочисті заходи, де збирається велика кількість людей. За рахунок своїх великих розмірів такий букет стане центральною прикрасою всього свята, а адресат, який отримав його, вважатиме його найкращим подарунком.

 

Турбота про букети з 1001 та 1501 троянди

Твір мистецтва цього формату необхідно зберегти якомога довше. У цьому випадку для букета необхідно створити оптимальні умови для збереження свіжості квітів. Флористи свідомо використовують для таких букетів троянд, які тривалий час зберігають свій початковий зовнішній вигляд. Щоб якомога довше продовжити естетику квітів, варто створити для букета всі умови, в яких зрізані троянди отримують необхідні поживні речовини і не страждають від впливу зовнішніх факторів.

Троянди власними силами є примхливими квітами. Тому важливо для них:

  • підтримувати оптимальну температуру, що становить 4-8 градусів;
  • розміщувати букет у воді необхідно таким чином, щоб стебла поринали на 2/3 і на їх підставах не було листя;
  • бутони та листя, розміщені на верхній частині стебла не повинні торкатися води;
  • воду щодня міняти та по можливості дезінфікувати;
  • щоб підтримати свіжість квітів, потрібно обприскувати листя таким чином, щоб краплі води не потрапили всередину бутону;
  • у воду необхідно додавати різні поживні речовини та антисептики.

Букет із троянд необхідно тримати далеко від фруктів та овочів. Він не повинен стояти під прямими променями сонця та на протягу.

 

Переваги покупки букета з 1001 та 1501 троянди з доставкою від DonPion

У нашому салоні працюють досвідчені флористи, які для складання букетів із троянд використовують лише свіжозрізані квіти. При замовленні великого букета вони швидко складуть композицію, знайшовши для неї необхідну кількість квітів.

читати все згорнути
Доставка квітів у всі райони Києва:
Доставка квітів в інші населені пункти: